Transzvesztiták Világa

Imru - Erdei kirándulás Feleségem közpréda


Amikor hazajöttünk nászútról az unokabátya elhívta egy kirándulásra kisegítőnek egy hétre az északi hegyekbe ahová 16 éves srácokkal mentek kirándulni.Volt közöttük két leány is. Hamar összemelegedtek a srácok a nejemmel is,mert a tanáruk is és a diákjai is tegezték egymást. Olyan kapcsolat alakult ki a három felnőtt és a tizenkét diák között ami inkább hálószobába való lett illet volna. Már az első találkozásnál amikor mindegyik bemutatkozott a két felnőttnek az egyik az én feleségem volt a másik az egyik diák csinos anyja,hogy amikor kezet fogtak mindegyik megpuszilta az arcán is.

A tanáruk a egyik gyerek anyjával elment a bűffé kocsiba és közben egy másik diák is követte, de nem vették észre. Kiderült,hogy a harmadik kupéba betértek és a tanár elkezdte felhúzni az anyuka szoknyáját aki a tanár faszát simogatta. Persze ez hamar kitudódott és a srác akinek az anyja volt ott az nevetve mondta,hogy ez a műsor már két éve tart és őt nem is zavarja ez. Azt persze nem mondta meg,hogy ő is szokott szeretkezni az anyjával és a tanárral,aki bevezette a fiú szexbe.Közben a feleségem két felsőbb sráccal beszélgetett, de azok a kezükkel lassan teljesen kihámozták az egyik a mellét a másik a bugyija közelében matatott.

Mikor megérkeztek a szállásra a három ágyas szobákba a srácok kerültek és a két nő a tanárral került volna egy szobába, de végül is az anyja odahívta magához a fiát és a nejemmel együtt mentek a szobába. ettől kezdve már az első este a srác a fürdőbe ahol az anyja zuhanyozott bement és megdugta az anyját ,majd mikor kijött odament a nejemhez és azt is elkezdte simogatni. A nejem is mindig kapható volt arra,hogy félredugjon és mire letelt a két hét a tizenkét gyerek is megfordult a lába között, de nemcsak az övében hanem a anyjában is akinek a fia segédkezett a bejutásba. A tanárt ez nem zavarta,mert ő inkább a fiukat szerette és amikor az egyik este becsalták a két nő a szobájukba akkor ki volt akadva,mert a nők meztelenül fogadták a tanárt.

Megkérdezték hajlandó e velük kefélni,vagy megmondják a tanári karnak,hogy a srácokkal fajtalankodik. Erre a két asszonyt úgy megbaszta,hogy másnap alig tudtak menni.A feleségem már itthon elmondta,hogy régen volt már amikor ennyire megerőszakolták mint amit a tanár tett, de ez neki olyan jól esett,hogy reggelig még háromszor sikerült megismételni az erőszakos kefélést.Egyébként nagyon ízletes volt a tanár gecije, mert a két asszony folyton vitázott ki szívja ki a farkát a tanárnak. A sok szeretkezésektől aztán annyira összemelegedtek a diákokkal is hogy nemegyszer egyszerre hárman baszták a nejemet és az anyukát is. Úgy volt,hogy egy hétre mennek, de a végén két hét lett belőle.

Mikor hazajöttek és elmesélte a feleségem mivel töltötték az idejük nagy részét, még elmondta,hogy egy hónap mulva másik tizenkét tanulóval megint elmennek így hármasba egy hétre és ezentúl egy évig minden harmadik hónapba kirándulnak. De ha akarsz te is eljöhetsz felügyelőnek akkor több srácot viszünk, de azt az osztálytanulót akinek az anyja is jön a srácot mindenképp elmegy mindegyik kirándulásra. Azóta a tanár összeállt a tanuló anyjával és az leszoktatta a srácokról,mert valahányszor rájött a kangörcs az asszony mindig leszopta a társát.

Mikor megint elmentek már én is velük tartottam és örömmel vettem tudomásul,hogy a feleségem nyíltan leszopta a srácokat és nekem is sikerült megbasznom a tanár barátnőjét. Én örömmel adtam oda a feleségemet mindig ilyenkor a tanárnak,mert imádtam ahogy kefél a csaj és mindig gyönyörködve néztük ahogy a tanár és a többi srác felváltva vagy közösen basszák szoptatják a feleségem pináját,száját seggét is.Volt olyan hogy nemcsak a seggébe ,hanem a pinájába, de a szájába is befért két fasz egyszerre. Persze volt olyan alkalom amikor a falusi emberek is megbaszták a nejemet sőt az egyik ráakarta venni,hogy próbáljon ki egy csődör szamarat is.

A következő évben az egyik osztálytársnője amikor a fővárosba voltam felhívott,hogy beszélt a nejemmel és holnap amikor hazamégy velem szeretne lejönni hozzánk egy hétre. Mikor felhívott a feleségem és ugyanezt mondta elvittem másnap haza. Persze ez nem ment simán,mert útközben megálltunk és egy eldugott helyen megbasztam az asszony barátnőjét. Mondta,hogy három hét múlva a barátnője megígérte,hogy felmegy hozzá egy- két hétre és ő bevezeti a fővárosi körökbe. Vagyis hivatásos kurvát akarsz belőle csinálni kérdeztem .Őt már nem kell,mert közel tíz évet élt mint hivatásos kúrva az államokban és nyugaton két országban is.

Én ezekről a dolgokról nem tudtam és nagy patália lett abból,hogy a barátnő ezeket elmesélte. Azért nem lett galiba abból,hogy megbasztam a barátnőjét,mert nálunk sajnos a korábbiakban már megegyezésre kerültek miatt mi nem foglalkoztunk azzal,hogy hűek legyünk egymáshoz.Vagyis nem zavart egyikünket sem ha rajtakaptuk a másikat hogy éppen kefél valakikkel.Ez volt a kikötése a nejemnek még mielőtt elvettem volna. Nálunk a mi családunk is mindegyik férfi tagja megbaszta a feleségemet és a nőkkel is jóban volt. Ha nem voltam vidéken és felhozott valakit aki megbaszta mindig előttem csinálta,hogy én is gyönyörködjek benne ahogy kefél és szop.

Amikor már új helyre költöztünk és a szomszédban az albérlők akik elmentek nyaralni ránk bízták a 18 éves fiukat,mert kezdett a srácokkal élvezkedni. Ekkor a feleségem átment egy száll köpenybe és megkérdezte nem jönne át segíteni neki. Persze amikor megfordult a köpeny felcsapódott és kilátszott a csupasz segge amit direkt én mondtam neki a két srác egyből odaugrott és leszedte a köpenyt róla. Persze nagy orgia lett ebből és a nejem közölte a sráccal,ha azt akarja,hogy máskor is dugjanak felejtse el a srácok faszát és az övét inkább bele tegye. Ettől kezdve rendszeresen élvezhettem ahogy kefél a nejemmel.

Napi szex történetLetapogattak a buszon Wcsodáa kéz élvezeteket adott


Barátnőm elhívott magához,hogy a férje is megkefélhessen engem úgy,mint ahogy a férjem is tette a barátnőmmel. Ők mindig hajnalba keltek,mert reggel hatra mentek dolgozni és így én is felkeltem és amikor elmentek én is lezuhanyoztam. Persze ők rendesen felöltöztek,míg én csak egy bugyit egy melltart

örzse - nyaralás a nagybácsival szabadon élveztem a keféléseket


Még vagy harminc évvel ezelőtt a férjem levitt a kislányommal és a kisfiammal egy balatoni nyaralóba két hónapra a nagybácsihoz. Ő általában az egész nyarat lent töltötte és mondta a férjemnek az idén nem jön le az akivel minden nyarát tölti. Így aztán levitt bennünket a szombat éjszakát végigkefélt

Itt gond lesz

Beküldő:csempionszi csepring


A barátnőmmel a szexuális életem egész jo,minden alkalommal történik valami olyasmi,amin lehet nevetni :) most először történt olyan,amin valahogy még most sincs kedvem még elmosolyodni sem...

Szoval az egész ugy kezdődött,h történt 1 kis szexuális molesztálás a barátnőmnél... emiatt