Transzvesztiták Világa

Nándi - Szépséges felségem Táncolások szünetében közös kefélések2


Mint elmondtam nagyon élvezem amikor a feleségem gyönyörű testét simogatják és kefélik a fiatal kemény farkú fiuk.
Hétfőn amikor zárva volt a mulató elmentünk a zárt helyiségbe és csodálatos vacsorával vártak bennünket, melynek során a tortát úgy készítették el,hogy a feleségemet is belefogták a tortába és róla kellett lenyalogatni a tortahabot.

Persze ez fantasztikus kefélési orgiához vezetett,mert mindenki meztelen volt és rendszeresen leszopta őket majd mindenki megkefélte és az összes gecit a turmixgépbe téve tejszínhabbal leöntve közösen itták meg az asszonyok. A legtöbb pincérnek az asszonya is ott volt akár csak a főnök felesége is és közösen használhattuk őket is.A buli reggelig tartott és megfogadtuk,hogy szeptemberig minden utolsó hétfőjén ilyen bulit csapunk ahol minden asszony a közösbe van befogva.

Volt egy pincérgyerek akinek még fiatal volt a felesége és alig múlt el 18 éves, de olyan hevesen tiltakozott amikor ki akartuk hagyni mintha már nem is egyszer megtiltották volna a keféléstől. A férje maga is csodálkozott ezen és közölte nem gondolta volna,hogy ekkora kurvát vett feleségül,mert a csaj azt a srácot amelyiket elkapott azt teljesen tisztára szívta ki és nem engedte másnak át a srác gecijét.imádta a női puncit is és nagyon szerette a női kezek becsúszását a pinájába. Mikor vége volt a nyaralásnak és bezárt a bár az idény végén megígértük,hogy találkozunk majd megint és elmegyünk mindnyájan Egyiptomba egy közös nyaralásra. Mindenki eljött , de hazafelé már a fiatalasszony nem jött a férjével hanem ottmaradt az egyik arab ürgénél.

Napi szex történetLalo - eljött a barátom Előttem kefélte meg a feleségem


Már sajnos nem csinálja nyíltan, de régebben a barátaimmal rendszeresen kefélt a feleségem.egyszer aztán közöltem,ha megint itt alszik valamelyik barátom akkor vagy előttem keféltek vagy én hozok fel agy arab férfit akinek a fasza a fejénél legalább tíz centi.

Erre megbeszéltük,hogy h

Johanna - Ismerkdés Új szerelem imádok baszni.


Mikor megismerkedtünk a másik két párral a víz mellett akiknek a férjeik vetették le a melltartórészt a bikininek bementünk a vízbe fürödni és élveztem ahogy lengenek a melleim és a két fiatal asszonnyal a kemény mellükkel. a két férj rögtön elkezdte markolászni a melleimet és amikor rájuk szóltak a

Bözske - névnapi buli férjem élvezteahogy baszták a két lyukam


Pár évvel ezelőtt egy novemberi napon meglátogattak a korábbi szeretőim,hogy felköszöntsenek és belocsolják az alsó két lyukamat. mindig élveztem amikor ketten jártak a pinámba vagy a seggembe és addig feszítették míg tele nem nyomták gecivel.Ilyenkor valamelyik feleség benyalt a szétkefélt lyukamba