Transzvesztiták Világa

Nándi - Szépséges felségem Táncolások szünetében közös kefélések2


Mint elmondtam nagyon élvezem amikor a feleségem gyönyörű testét simogatják és kefélik a fiatal kemény farkú fiuk.
Hétfőn amikor zárva volt a mulató elmentünk a zárt helyiségbe és csodálatos vacsorával vártak bennünket, melynek során a tortát úgy készítették el,hogy a feleségemet is belefogták a tortába és róla kellett lenyalogatni a tortahabot.

Persze ez fantasztikus kefélési orgiához vezetett,mert mindenki meztelen volt és rendszeresen leszopta őket majd mindenki megkefélte és az összes gecit a turmixgépbe téve tejszínhabbal leöntve közösen itták meg az asszonyok. A legtöbb pincérnek az asszonya is ott volt akár csak a főnök felesége is és közösen használhattuk őket is.A buli reggelig tartott és megfogadtuk,hogy szeptemberig minden utolsó hétfőjén ilyen bulit csapunk ahol minden asszony a közösbe van befogva.

Volt egy pincérgyerek akinek még fiatal volt a felesége és alig múlt el 18 éves, de olyan hevesen tiltakozott amikor ki akartuk hagyni mintha már nem is egyszer megtiltották volna a keféléstől. A férje maga is csodálkozott ezen és közölte nem gondolta volna,hogy ekkora kurvát vett feleségül,mert a csaj azt a srácot amelyiket elkapott azt teljesen tisztára szívta ki és nem engedte másnak át a srác gecijét.imádta a női puncit is és nagyon szerette a női kezek becsúszását a pinájába. Mikor vége volt a nyaralásnak és bezárt a bár az idény végén megígértük,hogy találkozunk majd megint és elmegyünk mindnyájan Egyiptomba egy közös nyaralásra. Mindenki eljött , de hazafelé már a fiatalasszony nem jött a férjével hanem ottmaradt az egyik arab ürgénél.

Napi szex történetBaszó kirándulás

Beküldő:Vendég


Még fiatal házasok voltunk,amikor elmentünk a Bükkbe kirándulni.Mondtam az asszonyomnak,hogy most nadrágot vegyen, de ő ragaszkodott a miniszoknyához és ebből lett a gond eleinte aztán már megszokottá vált.ahogy másztunk egy sziklát a szoknyája beleakadt egy ágba és mikor tovább jöttünk lefele a szo

Meleg porn

Beküldő:gays


Este arra ébredtem hogy bátyám nagyon mozgolodik az ágyában. Felültem a sötétben és meg kérdeztem hogy mit csinál. Mondta menjek át az ágyába megmutatja. Átmásztam és befeküdtem mellé a takaró alá. Észre vettem hogy nincs rajta se pizsama se alsó nadrág.

Megfogta a kezem és rárakta a

Ronda nő baszása

Beküldő:Rondarandi


Volt egy csajom régen, olyan ronda volt, hogy még ma is rémálmaim vannak tőle. Nem is csoda, hogy ittam minden nap, máshogy nem bírtam volna elviselni. Az a fura benne, hogy nagyon sokan megbaszták így is, megcsalt állandóan. Mondjuk általában csak szopatták, úgy nem látták a fejét. Egyszer Seggbe i