Transzvesztiták Világa

Lajos - Házasságunk további évei 4 Szex mindenhol, mindenkivel


Egy idő után rájöttem,hogy Petkó is kezdett ráunni a nejem testére nemcsak a én és máshol keresett lyukat. A szomszéd házban lakott egy fiatalasszony akivel összejött a feleségem és az anyósa unszolt,hogy dugjam meg a menyét és egyúttal a feleségemet is amikor egymással nyalakodnak, mert a fia már többször is megbaszta a feleségemet és nemcsak ő,de a barátai is feljárnak hozzájuk kefélni a feleségét és az én feleségemet is.Mikor egy alkalommal már javába dugták őket mások én is beszálltam ezekbe a bulikba, de én meg is szoptattam a csajokat.

Lakott abba a házba egy japán diák aki rájött,hogy a feleségem oda is átjár másokkal is kefélni. erre megkérdezte tőlem megbaszhatja e a feleségem,mert neki nagyon tetszik. Mondtam neki ha tudja miért ne.Erre odahívta több barátját és egy hétvégén szombat délutántól vasárnap délig egymás után harminc japán férfi kefélte felváltva a feleségemet és a legtöbbjüket le is szoptatták.Mikor hazajött borzalmasan nézett ki és fel volt háborodva azért, hogy megengedtem a srácnak,hogy megdugják. Mondtam neki,hogy én nem tudtam,hogy nem csak ő fogja kefélni,de miért volt ez nagy baj.Mondta azért, mert nem számított erre a tömegbaszásra. Mondtam neki legalább kiélvezhetted magadat.Ha megint lesz ilyen majd szólok neked, de ezt sose lehet előre tudni.

Aztán mikor már megunta a csavargást és a sok erőszakot,mert egy hónapon keresztül minden harmadik nap valakik megerőszakolták, de sose ment a rendőrségre,mert néha nagyon jól esett neki az erőszakos kefélés.

A volt lakástulajdonosa jött fel és hozott nekem fiatal asszonyokat kefélésre. Persze ezért fizetni kellett volna, de mondtam neki futtassa a feleségemet is és tőle vegye el a kívánt összeget.

Mondta három hónap után,hogy van egy néger koma aki nagyon szeretné az egyik szombat ékszakát a nejemmel tölteni,hátha szereti a hosszú vastag farkat. Elmondta,hogy a srácnak a farka hegyénél őt centis a végénél tíz centi és harminc egy centi hosszú. Mondtam neki próbálja ki,csak ha lehet ne bassza ki az árnyékvilágból. Hát ez nehezen.de bejött. több mint egy évig lovagolt a koma faszán igaz később már nem e koma futtatta.hanem a nejem mutatta be egy lovagolás közben.Rengeteg más nagy faszú srácot is hozott a nejemnek és volt,hogy közösen kefélték ,vagy felváltva különösen hétvégenként.Drága italokat és sok pénzt is adtak a nejemnek és valósággal kitartották.

Néha az egyik komájának a lovasfarmjára is elmentünk ahol először póni csődöröket próbált ki a feleségem,úgy,hogy aláfeküdt és néha a csődör meg is ugrotta. Ilyenkor mindig vinnyogott,mert nem is lehetett csodálni,hiszen ilyenkor sokkal mélyebbre ment a póni fasza mint harmincöt centi.

Egy félév után az egyik nagy csődört is kipróbálta, de ez már nem ment,mert ez annyira szétbaszta belülről,hogy ki kellett vennie a méhét is.Igaz annyi öröme lett is ebből,hogy aki megkefélte mindig beleengedte a gecijét,mert nem lehetett többé felcsinálni és ettől kezdve lett igazán egy baszós kúrva.

Az egyik nyáron elmentünk a két sráccal Indiába ahová a barátjának a szülei Afrikából átköltöztek. Jó és szép élmény volt.de itt vigyázni kellett,hogy a falú szélén nem volt szabad az erdőbe nagyon bemenni,mert rengeteg majom orángután volt ami nagyon veszélyes volt a bőkre nézve. Az egyik alkalommal a feleségem látott egy szép virágot és elfelejtkezett arról,hogy ne menjen beljebb és egy orángután felkapta és bevitte az erdőbe. Hiába tiltakozott és visított nem tudott senki róla és a majom letépte róla a szoknyát és a bugyiját és ledöntötte az aljnövényzetre és megbaszta.Érdekes módon nem harapta meg. Megfogdosta a melleit, majd kinyalta a pináját és megbaszta a kb tízenhat centis faszával. Volt közelben egy patak abba lemosdott és felvette a szoknyáját és elindult visszafelé,mire a majom megint felkapta és visszavitte az erdő szélére.

Mikor megtalálta a családi házat elmondta a srácnak, hogy járt mire elvitték egy orvoshoz aki megvizsgálta, de semmit nem talált.

Itt voltunk még három hétig és minden másnap kereste a majmot aki rendszeresen megbaszta a feleségemet és estére mondta is,hogy már kívánja is ezeket a keféléseket. Elmondta azt is,hogy egy alkalommal egy vékony ruhát vett fel,majd amikor a majom bevitte az erdőbe levette magáról a ruhát és élvezte ahogy markolászta a melleit a majom kefélés közben.Mondta kár hogy már hazamegyünk,mert akár évekig is élvezné ahogy kefél a majommal.

Mikor hazajöttünk rá két napra elment egy orvoshoz és kivizsgáltatta magát, de semmilyen fertőzést nem találtak nála és ezt megismételték egy fél és egy év múlva is, de minden esetben negatív volt a vizsgálat.Az orvosok akik vizsgálták végül arra a következtetésre jutottak,hogy valószínűleg vagy a méh eltávolítása volt a betegség megelőzése,vagy az állatok nem fertőződtek meg mint az afrikai majmok.Így aztán mivel a nejem is hajlandó volt nekik is megengedni,hogy keféljék fél évig minden nap két háromorvos is bekerült a lába közé.

Persze valahányszor felszedett valakiket a feleségem mindig örültem neki,mert a legtöbbször előttem is kefélt én meg nagyon élveztem amikor lengett a mellei a baszás közben vagy ha gyönyörködhettem benne amikor nyakra főre kefélték.
Mindig élvezetes volt számomra,hogy még negyven éves korában is olyan üde és kívánatos volt, mint egy huszonöt éves asszony.

Ahol laktunk a szomszédba egy fiatalasszony költözött a fiával és annak az apjával albérletbe. Mikor az egyik nyáron elmentek kettesbe a férjével egy balatoni nyaralásra megkértek nézzünk rá a fiára. Kiderült azért kellett ránézni, mert a fiút rákapatták a barátai a farkuk szopására ami neki is élvezetet okozott, de aztán rájöttem,hogyha a feleségem majdnem meztelenül kiment az udvarra mindig odabujt a kerítéshez és mialatt bámulta az asszonyomat játszott a farkával.

Az egyik alkalommal mondtam a feleségemnek aki t láttam,hogy csak egy köpeny van rajta igazán átmehetnél most megnézni mit csinál a szomszéd gyerek. Erre visszakérdezett le is feküdjek vele.Mire mondtam nem is lenne olyan rossz hátha inkább rádkapjon mint a barátainak a farkára, mint azt az anyja is mondta. úgy is lett átment mire a barátai is másképp fogadták és elmondta,hogy a srác a nagy sietségébe félregombolta a sliccét. Ő ugyan észrevette ezt és segített neki rendesen begombolni, de közben benyúlt és megfogdosta a srác farkát. erre a többi srác elment haza. Attól kezdve örömömre mindig a srác farkával játszott és nagyon sokszor előttem keféltek és ez már csak a srác barátait zavarta engem nem. Nagyon élveztem ahogy nyalja a feleségem pináját és élvezi,ha beledughatja az egyre nagyobbá váló farkát.

A másik szomszédba most egy idősebb nő költözött és neki két kutyája van az egyik egy farkaskutya és tacskó keverék a másik egy hatalmas dán dog. Rajtakaptam a feleségemet amint nézi a kutyát amikor a gazdaasszonya levetkőzik napozni egy kis bugyiba és felül semmibe. Ilyenkor a kis korcs odamegy az asszonyához és nyalogatja a melleit,míg a dán dog a punciját takaró bugyit nyalja a combjai között. Már mondtam neki miért nem megy át hozzá és ismerkedik meg vele és ha te is szimpatikus vagy neki te is átjárhatsz napozni,vagy élvezni a kutyák játékát. Esetleg csinálhatunk egy kiskaput,hogy ne kelljen kimenned az utcára ha átmégy hozzá.Megfogadta a tanácsomat és már meg is csináltuk a kiskapus,bár én örültem volna, ha az utcán megy át, mert legalább mások is látták volna a combját és a csupasz melleit.Majd folytatom.

Napi szex történetLajos + Bözske - Kirándulás 3 párral 1 Közös élnényeink


Már régóta szerettem volna másokkal is megosztani az ágyamat éjszakánként, de lassan végre összejött minden. Az egyik szombat délelőtt éppen zuhanyozni készültem,mert az anyósomékhoz mentünk ebédre.

Javába mosdok amikor bejött a férjem a fürdőszobába és elkezd fényképezni. Éppen a fej

Szopós Judith

Beküldő:pixa


En Judith vagyok, 48 eves, tobb mint egy eve cumizok egy kamionos parkaloban. 2 eve van egy szeretom, amelyikkel nagyon jol ertekezek, foleg a sexualis dolgokban.
Legelore nem szerettem szopikalni, nehany honapja mind csak szimpla sex volt kozottunk..de o mind mondta nekem hogy nagyon szeretn

Meleg szex

Beküldő:lljunior


Hello mindenki!Junior a nevem es párom szerint helyes,és egyben sexrabbja!

Eddig csak csajokkal sexeltem de évek ota felizgulok egy sexy srác látva meztelen.Regota masztuzom meleg,bisex filmekre,ujjazom seggem es spermam izlelem sokszor!!!Parom 5éve velem es neki vallottam be h szeret