Transzvesztiták Világa

Lali - feleségem rászoktat a barátja farkára Imádom ha kefélik az asszonyomat


Már sok éve házasok voltunk amikor az egyik alkalommal a cégnél banzáj volt és bár ott volt a feleségem is közölte fáj a feje és hazamegy és egy kollégám hazaviszi.Nem gondoltam,hogy azért viszi haza,hogy megkúrja. Engem is megkért egy kolléganőm vigyem haza mert nem érzi jól magát és hazavittem.Nem gondoltam semmi másra és amikor hazavittem megkért segítsek felmenni,mert nagyon szédül. Meg sem álmodtam,hogy ebből nagy kefélés lesz,mert nem nézett ki kurvának a csaj, Alig értünk be a lakásába már ledobta magáról a ruháját és ott állt előttem meztelenül. Majd rám mászott és lesmárolt. Remélem szereted a pinát és megkefélsz. A férjem azért vitte haza a feleségedet mert már régóta meg akarja baszni, de nem tudtuk milyen módon kerüljön be a lába közé. Ha megkefélsz utána elengedlek és remélem sokszor megcsináljuk ezt mert azt akarom,hogy a férjemmel és a barátaival rendszeresen keféljen a feleséged és az ő kurvájuk legyen.Én már több mint egy éve hozzászoktam ,hogy a férjem batátaival rendszeresen dugok.

Mikor megbasztam és utána lefürödtem elmentem haza. Majd el ájultam, mert a feleségem lába között két kollégát találtam akik felháborodva mondták már mindhárom csajt megbasztad. Mondtam nekik és csak az egyikőtök feleségét elégítettem ki, de úgy látom ti már mind a hárman megbasztátok az én nejemet. Ekkor jött be a szobába a harmadik srác felállt fasszal és erre lefogtak a feleségem segítségével és a számba dugták az egyiknek a farkát míg a másik kettő elkezdte a seggemet baszni.nagyon jó hogy hazajöttél mer így nem a nejednek kell leszopni a farkunkat hanem te fogod a gecinket leszopnod. Mikor lefogtak és a feleségem is besegített ebbe a melyik bedugta a számba a faszát mindegyiket megharaptam, de úgy hogy vérzett. Nem vagyok buzi hogy faszt szopjak le.Erre a feleségem mindhárom srácnak addig játszott a farkukkal amíg megszűnt a vérzésük.

Mikor elmentek a srácok a feleségem közölte,hogy kár volt az amit csináltam,mert ha azt akarod,hogy én is leszopjalak akkor ezentúl neked is le kell szopnod a barátaid faszát és én akkor mentesülök attól.Egyébként ezek a srácok a fotósok cimborái akik már sokszor lefényképeztem engem is a beleegyezéseddel meztelenül és ezután is fényképezni fognak. Készül egy film ahol szerepelek és abba sokszor kell meztelenül sétálnom és engednem hogy fogdossák a melleimet és hátulról jól megbasszanak.

A cégnél elengedtek két hétre szabadságra ami nem számít bele a rendes szabadságba,mert bikini bemutatóra megyek olaszba ahol biztosan megont a fotósok is ott lesznek és remélem mindegyikkel létesíthetek szexuális kapcsolatokat.

Jobb ha tőlem tudod meg, de már fél véve minden áldott nap amikor bemegyek a munkahelyemre vagy egy vagy két munkatárssal fiúval visszajövök a lakásba és legalább három órán át kefélnek. Nagyon sok esetben le is szopom a srácokat.Nemcsak a főnökömmel, hanem a te főnöködnek és az cég igazgatójával is van szexuális kapcsolatom, sőt az egyik titkárnő minden egyes kefélés után kinyalja a gecit a pinámból. Most érzem igazán hogy élek.

Napi szex történetTökbe tök

Beküldő:rabiöcsi blog


Még fiatalok voltunk, nem kaptunk pinát, ezért loptunk tököt a kadenekkertöl, vágtunk rajta lukat, és azt keféltük meg. Nagyokat élveztünk, minen nap ezt vártuk.

Lajkó - Kirándulás Afrikába Afrikai vademberekkel való kefélések


Jó pár évvel ezelőtt az egyik rokonom jóvoltából kivittek bennünket Afrikába szétnézni. Igaz eleinte csak a feleségemet akarták kivinni, de mikor megtudtam ragaszkodtam hozzá,hogy engem is vigyenek ki. Közöltem velük,hogy ugyan úgy mint itt akkor dugják ők meg úgy is a feleségemet éjszaka vagy nappa

Józsua - Campingi nyaralás Feleségemen élvezkednek


Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal rájöttem,hogy a feleségem félrekefél. Ezért,hogy legyen lehetősége és előttem is keféljen bárkivel a gyönyörűségemre is elmentünk a Balatonra egy camping nyaralásra. Béreltünk egy faházat ahová letehettük a cuccunkat és elmentünk bikinit venni. S