Transzvesztiták Világa

Lali - feleségem rászoktat a barátja farkára Imádom ha kefélik az asszonyomat


Már sok éve házasok voltunk amikor az egyik alkalommal a cégnél banzáj volt és bár ott volt a feleségem is közölte fáj a feje és hazamegy és egy kollégám hazaviszi.Nem gondoltam,hogy azért viszi haza,hogy megkúrja. Engem is megkért egy kolléganőm vigyem haza mert nem érzi jól magát és hazavittem.Nem gondoltam semmi másra és amikor hazavittem megkért segítsek felmenni,mert nagyon szédül. Meg sem álmodtam,hogy ebből nagy kefélés lesz,mert nem nézett ki kurvának a csaj, Alig értünk be a lakásába már ledobta magáról a ruháját és ott állt előttem meztelenül. Majd rám mászott és lesmárolt. Remélem szereted a pinát és megkefélsz. A férjem azért vitte haza a feleségedet mert már régóta meg akarja baszni, de nem tudtuk milyen módon kerüljön be a lába közé. Ha megkefélsz utána elengedlek és remélem sokszor megcsináljuk ezt mert azt akarom,hogy a férjemmel és a barátaival rendszeresen keféljen a feleséged és az ő kurvájuk legyen.Én már több mint egy éve hozzászoktam ,hogy a férjem batátaival rendszeresen dugok.

Mikor megbasztam és utána lefürödtem elmentem haza. Majd el ájultam, mert a feleségem lába között két kollégát találtam akik felháborodva mondták már mindhárom csajt megbasztad. Mondtam nekik és csak az egyikőtök feleségét elégítettem ki, de úgy látom ti már mind a hárman megbasztátok az én nejemet. Ekkor jött be a szobába a harmadik srác felállt fasszal és erre lefogtak a feleségem segítségével és a számba dugták az egyiknek a farkát míg a másik kettő elkezdte a seggemet baszni.nagyon jó hogy hazajöttél mer így nem a nejednek kell leszopni a farkunkat hanem te fogod a gecinket leszopnod. Mikor lefogtak és a feleségem is besegített ebbe a melyik bedugta a számba a faszát mindegyiket megharaptam, de úgy hogy vérzett. Nem vagyok buzi hogy faszt szopjak le.Erre a feleségem mindhárom srácnak addig játszott a farkukkal amíg megszűnt a vérzésük.

Mikor elmentek a srácok a feleségem közölte,hogy kár volt az amit csináltam,mert ha azt akarod,hogy én is leszopjalak akkor ezentúl neked is le kell szopnod a barátaid faszát és én akkor mentesülök attól.Egyébként ezek a srácok a fotósok cimborái akik már sokszor lefényképeztem engem is a beleegyezéseddel meztelenül és ezután is fényképezni fognak. Készül egy film ahol szerepelek és abba sokszor kell meztelenül sétálnom és engednem hogy fogdossák a melleimet és hátulról jól megbasszanak.

A cégnél elengedtek két hétre szabadságra ami nem számít bele a rendes szabadságba,mert bikini bemutatóra megyek olaszba ahol biztosan megont a fotósok is ott lesznek és remélem mindegyikkel létesíthetek szexuális kapcsolatokat.

Jobb ha tőlem tudod meg, de már fél véve minden áldott nap amikor bemegyek a munkahelyemre vagy egy vagy két munkatárssal fiúval visszajövök a lakásba és legalább három órán át kefélnek. Nagyon sok esetben le is szopom a srácokat.Nemcsak a főnökömmel, hanem a te főnöködnek és az cég igazgatójával is van szexuális kapcsolatom, sőt az egyik titkárnő minden egyes kefélés után kinyalja a gecit a pinámból. Most érzem igazán hogy élek.

Napi szex történetLajos - Más férfiakkal szexel 4 szeretem,ha meztelen


eleségem két gyerek kihordása után rákapott a kutyákra meg a lovakra és ennek a következménye,hogy úgy szét kefélték,hogy ki kellett vennie a méhét. Ennek azért is nagyon örült,mert így kisebb volt az aránya,hogy bárki felcsinálja.Még a gyerekszülés után is a mellei feszesek,kemények voltak nagyon s

Maci Annya

Beküldő:Bálint Öcsi


Szasztok, Bálintöcsi vagyok! A szomszédban lakott a maci annya, mindenkit behívott maolázni! Mondta nekem is, hogy ide tegye fiatalember, ide rakja be azonnal! Töp töp töp töp töp töp töp töp töp töp persze Zsolti keljek fel borultak ott nyugszik

Bözske - betanulás a szexbe Szeretem a gecik fajtáját a számba


Még fiatal 13 éves gyereklány voltam amikor az egyik alkalommal amikor ott volt nálunk az egyik testi -lelki jó barátnőm akivel már sokszor kinyaltuk egymást és meztelenül kimentem az udvarra észrevettem,hogy a szomszédasszony meztelenül jött ki a lakásából és bement a disznóólba.

Rög