Transzvesztiták Világa

Apám pipára vágta a számat

Beküldő:gorza


14 éves voltam. Anyukám az unokaöcsémre vigyázott, így én aznap este együtt tévéztem apámmal egy ágyban. Már késő volt, és el aludtam. Forgoldódta, és arra ébredtem, hogy a merev farkam apám combjához ér, mivel a rövidnadrágom szárán kibújt. Először el akartam szégyenemben fordulni, de jó érzés volt, hogy valakihez hozzá ér. Egyre jobban lüktetett, mocorogtam. Apám ekkor megfogta a makkom, és simogatni kezdte. Remegtem, olyan jó érzés volt. Persze úgy csináltam,mint aki alszik. Egyre jobban ráfogott a farkamra, majd egyszercsak bekapta. Nem hittem el. Olyan hamar elélveztem, hogy időm sem volt élvezni a helyzetet. Tele lőttem a száját, majd, mintha mi sem történt volna, továbbra is úgy csináltam, mintha aludnék. Nem hagyott nyugodni a dolog. Én is ki akartam próbálni, milyen, amikor őt szopom. Ez volt az első szexuális élményem. Másnap éjjel at mentem a szobájába. Nyár volt, így csak egy vékony takaró volt rajta. Lehúztam róla. A pizsamája sliccén elővettem a farkát. Ernyedten is nagy és vastag volt. Olyan jó volt fogadosni. Aludt, mélyen. El kezdtem huzogatni neki. Elég sokáig kellett, mire elkezdett merevedni. De mikor felállt neki. Nagy és vastag volt. Óvatosan a számba vettem. Csak a makkját. Lassan egyre mélyebben engedtem a számba. Nagyon hamar éreztem, hogy lüktet a farka, majd belelőtt a számba. Forró és sós ízű volt a spermája. Szépen lenyalogattam,majd itt hagytam. Másnap megkérdezte, hogy mi volt ez? Én csak annyit mondtam, hogy mindkettőnknek jó, így nem gondolom, hogy rosszat csinálnánk. Ezek után többször is leszoptuk egymást. Kocsiban legtöbbször. Ekkor nekem még csak 14 cm körül volt, neki legalább 20cm. Tövig nyomtuk egymás szájába. De hamarosan vége lett. Felnőttem.

Napi szex történetFeleségem kipróbálta a kupit

Beküldő:j4ics4k cs4ba


Jó pár évvel ezelőtt amikor még fiatal házasok voltunk és kért segítsek neki,mert másik állást keres beajánlottam a munkahelyem egyik kirendeltségéhez. Annak a főnökasszonya az egyik munkatársam felesége volt. Később valaki mondta nekem Te elnézed,hogy a feleséged minden nap valamelyik szerelővel ke

Lajos - Házasságunk első három éve 3 Kefélés a férjem rokonaival


Mikor beköltöztünk a saját lakásunkba lassan megismerkedtünk a 16 lakás tagjaival,némelyikkel bensőségesen is.Legtöbb férfinak körül metélt farka volt amit nagyon szerettem és bár már öregasszony vagyok most is előszeretettel kefélek fiatal srácokkal is.

Hamarosan feltűnt Petkó a férj

A nagymellű kurva

Beküldő:gecimackó


Az ágyra heveredve kicsit cirógattam, jajjjjjj basszus majdnem kiment a fejemből..... én is már csak hülyülök...
Olyan szexi cuccban fogadott hogy majdnem sírtam és ez manapság szintén ritka. Nálam a csomagolás is lényeges és ez a kis csupacici lány nagyon kellemes csomiban volt:)))
Sz