Transzvesztiták Világa

TABU EGY NŐS PASI?

Beküldő:Fruzsó a sznobEgy sznob kurva tette ki, aki fizetett 2 fasznak, hogy jól megbasszák.

Határozottan igen!

De nem azért amiért gondolnád.

Az a helyzet, hogy nem csak a másik nő a baj. Még nem is az, hogy megszívatod a csajt és szétrombolsz egy családot.

Az igazság az, hogy a pasi rombolja szét, te csak asszisztálsz hozzá.

De még ez sem az igazi baj.

A baj az, hogy olyan emberrel akarsz együtt lenni, aki elárulta a társát. És bármit is mondasz magadnak, téged is el fog.

Tök mindegy mit hazudozik a gyerekekről vagy az elhidegült kapcsolatáról a feleségével.

Mellesleg tudd, hogy ez egy általános duma. A legtöbb nő beveszi, és ezért olyan népszerű a pasik körében. Tudják, hogy működik.

Az igazság az, hogy a pasinak esze ágában sincs otthagyni a feleségét. Egy pasi, ha igazán rá van állva egy nőre, szarik az asszonyra, szarik a gyerekekre, szarik a pénzre. Fut a nő után.

A te nős pasid nem ilyen? A nagy szart nem!! Ha nem hagyja ott őket érted, akkor valójában egy szexuális segédeszköz vagy, akit használ, amikor egy kis változatosságra vágyik.

Ne hazudj magadnak!

Ezek trükkök. Nehéz őszintének lenni, mert elég önbizalom romboló. De a pasi pont úgy rombolja szét a családját, ahogy a te önbizalmadat.

Csinálj egy tesztet. Ha elhidegültek úgyis az asszonytól, akkor nem baj ha tud rólad, igaz?

Miért nem ültök le hármasban, és beszélitek meg a helyzetet?

Vesd fel a pasidnak ezt és nézd meg hogy reagál. Ha nem megy bele a dologba, csak hívd fel az asszonyt és kérdezd meg tőle, hogy tényleg kihűlt-e a kapcsolatuk. 99%, hogy semmit sem tud a dologról.

Jegyezz meg valamit. A nős pasi elárulta a társát. Ahogy őt elárulta, téged is el fog.

Napi szex történetTökbe tök

Beküldő:rabiöcsi blog


Még fiatalok voltunk, nem kaptunk pinát, ezért loptunk tököt a kadenekkertöl, vágtunk rajta lukat, és azt keféltük meg. Nagyokat élveztünk, minen nap ezt vártuk.

Nászútból hazafelé 2 Feleségm memutatja igazi lényét.


Mikor felébredtünk és megbasztam megint a feleségemet megbeszéltük az az napi programot. Közölte szeretne valamelyik sráccal nyalakodni,mert már a vacsoránál is benyúlt a szoknyája alá a bugyijába.utána valószínűleg bemegy a főnökasszonyhoz,mert valami pénzügyi dolgot akar veled megbeszélni. A fürdő

Janó - élveztem a feleségem megkefélését A cseh swinger clubban


Pár héttel ezelőtt az egyik barátnője a feleségemnek elment egy hétvégére vásárolni a barátnőjével és a férjével csehbe mert mondván ott olcsóm jó dolgokat lehet venni. Persze úgy volt,hogy szombatra itthon vannak aztán mégis hétfő reggel lett mire hazaértek. A feleségem úgy nézett ki mint akin lega