Transzvesztiták Világa

TABU EGY NŐS PASI?

Beküldő:Fruzsó a sznobEgy sznob kurva tette ki, aki fizetett 2 fasznak, hogy jól megbasszák.

Határozottan igen!

De nem azért amiért gondolnád.

Az a helyzet, hogy nem csak a másik nő a baj. Még nem is az, hogy megszívatod a csajt és szétrombolsz egy családot.

Az igazság az, hogy a pasi rombolja szét, te csak asszisztálsz hozzá.

De még ez sem az igazi baj.

A baj az, hogy olyan emberrel akarsz együtt lenni, aki elárulta a társát. És bármit is mondasz magadnak, téged is el fog.

Tök mindegy mit hazudozik a gyerekekről vagy az elhidegült kapcsolatáról a feleségével.

Mellesleg tudd, hogy ez egy általános duma. A legtöbb nő beveszi, és ezért olyan népszerű a pasik körében. Tudják, hogy működik.

Az igazság az, hogy a pasinak esze ágában sincs otthagyni a feleségét. Egy pasi, ha igazán rá van állva egy nőre, szarik az asszonyra, szarik a gyerekekre, szarik a pénzre. Fut a nő után.

A te nős pasid nem ilyen? A nagy szart nem!! Ha nem hagyja ott őket érted, akkor valójában egy szexuális segédeszköz vagy, akit használ, amikor egy kis változatosságra vágyik.

Ne hazudj magadnak!

Ezek trükkök. Nehéz őszintének lenni, mert elég önbizalom romboló. De a pasi pont úgy rombolja szét a családját, ahogy a te önbizalmadat.

Csinálj egy tesztet. Ha elhidegültek úgyis az asszonytól, akkor nem baj ha tud rólad, igaz?

Miért nem ültök le hármasban, és beszélitek meg a helyzetet?

Vesd fel a pasidnak ezt és nézd meg hogy reagál. Ha nem megy bele a dologba, csak hívd fel az asszonyt és kérdezd meg tőle, hogy tényleg kihűlt-e a kapcsolatuk. 99%, hogy semmit sem tud a dologról.

Jegyezz meg valamit. A nős pasi elárulta a társát. Ahogy őt elárulta, téged is el fog.

Napi szex történetLetapogattak a buszon Wcsodáa kéz élvezeteket adott


Barátnőm elhívott magához,hogy a férje is megkefélhessen engem úgy,mint ahogy a férjem is tette a barátnőmmel. Ők mindig hajnalba keltek,mert reggel hatra mentek dolgozni és így én is felkeltem és amikor elmentek én is lezuhanyoztam. Persze ők rendesen felöltöztek,míg én csak egy bugyit egy melltart

özske - cég ellenörzés éjszakánként mások basztak


Még vagy húsz évvel ezelőtt a munkatársammal együtt elmentem egy budai céget átvizsgálni. Előző héten megkértem a férjemet,szerezzen a cég közelébe szállást egy kétágyas szobában. Mielőtt elmentünk már tudtam,hogy egy keskeny erdősávon átmenve ott van a szállásunk. Persze mire elindultunk már besöté

danilali - öcséim felszabadítása Feleségemen élvezkednek eleinte


Még fiatal házas voltam amikor az egyik alkalommal észrevettem,hogy a két öcsém a 15 és a 17 éves megleste ahogy fürdik és közben mindketten rázzák egymás farkát- Erre odamentem és csendben megkérdeztem miért egymásét rázzátok. Nagyon meglepődtek és mikor mondtam nekik nem fogom elárulni az ősöknek