Transzvesztiták Világa

TABU EGY NŐS PASI?

Beküldő:Fruzsó a sznobEgy sznob kurva tette ki, aki fizetett 2 fasznak, hogy jól megbasszák.

Határozottan igen!

De nem azért amiért gondolnád.

Az a helyzet, hogy nem csak a másik nő a baj. Még nem is az, hogy megszívatod a csajt és szétrombolsz egy családot.

Az igazság az, hogy a pasi rombolja szét, te csak asszisztálsz hozzá.

De még ez sem az igazi baj.

A baj az, hogy olyan emberrel akarsz együtt lenni, aki elárulta a társát. És bármit is mondasz magadnak, téged is el fog.

Tök mindegy mit hazudozik a gyerekekről vagy az elhidegült kapcsolatáról a feleségével.

Mellesleg tudd, hogy ez egy általános duma. A legtöbb nő beveszi, és ezért olyan népszerű a pasik körében. Tudják, hogy működik.

Az igazság az, hogy a pasinak esze ágában sincs otthagyni a feleségét. Egy pasi, ha igazán rá van állva egy nőre, szarik az asszonyra, szarik a gyerekekre, szarik a pénzre. Fut a nő után.

A te nős pasid nem ilyen? A nagy szart nem!! Ha nem hagyja ott őket érted, akkor valójában egy szexuális segédeszköz vagy, akit használ, amikor egy kis változatosságra vágyik.

Ne hazudj magadnak!

Ezek trükkök. Nehéz őszintének lenni, mert elég önbizalom romboló. De a pasi pont úgy rombolja szét a családját, ahogy a te önbizalmadat.

Csinálj egy tesztet. Ha elhidegültek úgyis az asszonytól, akkor nem baj ha tud rólad, igaz?

Miért nem ültök le hármasban, és beszélitek meg a helyzetet?

Vesd fel a pasidnak ezt és nézd meg hogy reagál. Ha nem megy bele a dologba, csak hívd fel az asszonyt és kérdezd meg tőle, hogy tényleg kihűlt-e a kapcsolatuk. 99%, hogy semmit sem tud a dologról.

Jegyezz meg valamit. A nős pasi elárulta a társát. Ahogy őt elárulta, téged is el fog.

Napi szex történetNándi - Szépséges felségem Táncolások szünetében közös kefélések2


Mint elmondtam nagyon élvezem amikor a feleségem gyönyörű testét simogatják és kefélik a fiatal kemény farkú fiuk.
Hétfőn amikor zárva volt a mulató elmentünk a zárt helyiségbe és csodálatos vacsorával vártak bennünket, melynek során a tortát úgy készítették el,hogy a feleségemet is belefogt

Anyámat akarták kefélni

Beküldő:niki


Még nem voltam 20 éves, a barátnőm is kb velem egyidős volt, az anyám meg, senki nem mondta volna meg, ő az, bár már majdnem 40 volt, de szerintem jól nézett ki. Egyik nap, fúrcsa kéréssel állt elő! A minap kihallgattallak benneteket, és, ha jól értettettem, gruppen partira jártok! Ne, vörösödj el,

Lajos - Házasságunk 4. gyönyört adott feleségem dugása


Mikor a második gyermekemet hordta még sima hassal rávettem,hogy csinálhassak róla meztelen képeket. Sajnos nem volt hajlandó a puncijáról a szőrt eltávolítani, de végül is beleegyezett a fotókba. Majd ahogy növekedett a pocakja elkezdtem megint fényképezni és az egyik alkalommal éppen fotóztunk ami