Transzvesztiták Világa

Bözsi - Saját élvezetetésem Szeretek mindent feldugni magamnak


Még fiatal 12 éves leányzó voltam amikor az egyik alkalommal egy erdei tisztásom ráültem a kidőlt fára és az abból kiálló csonka belebujt a bugyimon keresztül a kis puncimba. Ez annyira jól esett,hogy ezentúl rendszeresen kimentem az erdőbe és kerestem az ilyen rönkös fákat. lassan odáig fajult ez a dolog,hogy a bugyimat félrehúztam és úgy ültem bele a fa csonkba ami aztán a mozgás következtében élvezetet okozott.

pár nap múlva aztán egy olyan fát kerestem amelyiken a csonk hosszabb és vastagabb volt és ezáltal beljebb is tudtam magamba tolni. Már nem voltam szűz,hiszen a szüzességemet elvette a vonaton két nagydarab srác és szerencsémre nem lettem terhes tőlük.

Lassan egyre hosszabb és vastagabb faágba ültem bele, de arra mindig vigyáztam,ne legyen tüskés,mert nem akartam,hogy szálka menjen a pinámba és orvoshoz kelljen mennem.Közben az egyik alkalommal nem figyeltem eléggé és meglátott egy középkorú fiatalember és megkérdezte miért csinálom ezt.Mondtam neki ez nekem annyira jól esek és már a harminc centis ág is simán belefér a puncimba.

A férfi megkérdezte a seggembe is szoktam engedni a fadarabot, mire közöltem azt nem mert egyszer próbálkoztam,de szálka ment a fenekem partjába és kényelmetlen volt szólni az anyámnak,hogy vegye ki.Ettől kezdve rendszeresen találkozgattam a férfivel és sokszor levetkőztetett amit élveztem,különösen ha bekaphattam a farkát és szophattam a fasza hegyét. Később rendszeresen simogatott és különböző módon is kielégített, majd lassan beletette a farkát a puncimba és a seggembe is.

Két nap múlva nem a sráccal találkoztam hanem az egyik barátnőjével akivel aztán rendszeresen nyalakodtunk és kézzel bányásztuk egymás pináját és sokszor bármit is feldugtunk magunknak.Legtöbbször a kezünket dugtuk fel mert nagyon tetszett ahogy a pinám belsejét és a méhem száját birizgálta a kezével. Másnap a fiatalasszony aki kb harmincöt negyven éves lehetett és ráült a számra nagyon ízlett ahogy kinyaltam a nagy lucskos pináját. Másnap hozott egy kenőcsöt bekente vele a két kezét és sikerült neki e két kezét összefogva feldugnia a puncimba ami hamar becsúszott,hiszen a kenőcs sokat segített.

Később levettük a cipőnket és egymás lábét dugtuk egymás pinájába ami egy kicsit fájdalmas volt, de később már nagyon is jól esett.másnap elhozta a kutyáját és az rögtön megtalálta a helyét mert látszott,hogy nem először keféli a gazudáját és végül engemet is.

Napi szex történetJózsa - feleségem megmutatása meztelenül az utcán


Még fiatal házas voltunk amikor rájöttem,hogy a feleségem felvette megint a leánykori szórakozását,miszerint felhasított miniruhába és a seggét alig takaró köpenybe járkál a kertben. Mondtam neki ki foglak vinni az utcára hátha elpttem dugnak meg.Erre közölte annyira nem vagyok kurva. erre bevittem

őn16 - Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát


Még egészen fiatal voltam,de még alig jártam iskolába amikor feltűnt a budiba a srácok farka. Összehasonlítottam az enyémmel és aztán az egyik alkalommal amikor nem voltak itthon a barátom szülei elmentem hozzájuk és megmutattuk egymásnak a fütyinket.a barátom odahajolt és bekapta a farkamat mire sz

Borosüveg a pinába

Beküldő:cabz


Keféltunk egyszer a csajommal hajnalig reszegen. A csajom nem tudott elmenni, pedig mar a hajkefe nyelet es a borosuveget is bedugtam a pinajaba. Ekkor ki kellett mar mennem hugyozni, kijott o is, es lepisaltam a segget ameddig ujjazta magat. Utana el is elvezett. Mikor kijozanodott eszebe jutott a