Transzvesztiták Világa

Bözsi - Saját élvezetetésem Szeretek mindent feldugni magamnak


Még fiatal 12 éves leányzó voltam amikor az egyik alkalommal egy erdei tisztásom ráültem a kidőlt fára és az abból kiálló csonka belebujt a bugyimon keresztül a kis puncimba. Ez annyira jól esett,hogy ezentúl rendszeresen kimentem az erdőbe és kerestem az ilyen rönkös fákat. lassan odáig fajult ez a dolog,hogy a bugyimat félrehúztam és úgy ültem bele a fa csonkba ami aztán a mozgás következtében élvezetet okozott.

pár nap múlva aztán egy olyan fát kerestem amelyiken a csonk hosszabb és vastagabb volt és ezáltal beljebb is tudtam magamba tolni. Már nem voltam szűz,hiszen a szüzességemet elvette a vonaton két nagydarab srác és szerencsémre nem lettem terhes tőlük.

Lassan egyre hosszabb és vastagabb faágba ültem bele, de arra mindig vigyáztam,ne legyen tüskés,mert nem akartam,hogy szálka menjen a pinámba és orvoshoz kelljen mennem.Közben az egyik alkalommal nem figyeltem eléggé és meglátott egy középkorú fiatalember és megkérdezte miért csinálom ezt.Mondtam neki ez nekem annyira jól esek és már a harminc centis ág is simán belefér a puncimba.

A férfi megkérdezte a seggembe is szoktam engedni a fadarabot, mire közöltem azt nem mert egyszer próbálkoztam,de szálka ment a fenekem partjába és kényelmetlen volt szólni az anyámnak,hogy vegye ki.Ettől kezdve rendszeresen találkozgattam a férfivel és sokszor levetkőztetett amit élveztem,különösen ha bekaphattam a farkát és szophattam a fasza hegyét. Később rendszeresen simogatott és különböző módon is kielégített, majd lassan beletette a farkát a puncimba és a seggembe is.

Két nap múlva nem a sráccal találkoztam hanem az egyik barátnőjével akivel aztán rendszeresen nyalakodtunk és kézzel bányásztuk egymás pináját és sokszor bármit is feldugtunk magunknak.Legtöbbször a kezünket dugtuk fel mert nagyon tetszett ahogy a pinám belsejét és a méhem száját birizgálta a kezével. Másnap a fiatalasszony aki kb harmincöt negyven éves lehetett és ráült a számra nagyon ízlett ahogy kinyaltam a nagy lucskos pináját. Másnap hozott egy kenőcsöt bekente vele a két kezét és sikerült neki e két kezét összefogva feldugnia a puncimba ami hamar becsúszott,hiszen a kenőcs sokat segített.

Később levettük a cipőnket és egymás lábét dugtuk egymás pinájába ami egy kicsit fájdalmas volt, de később már nagyon is jól esett.másnap elhozta a kutyáját és az rögtön megtalálta a helyét mert látszott,hogy nem először keféli a gazudáját és végül engemet is.

Napi szex történetA csajom faszlexiás

Beküldő:kolettnaszo


Egyszer piáztunk a haverokkal, berugtam mint az állat és kidöltem, addig hárman megszoptatták a csajom, meg végig verte a faszukat is az a tajgetosz geci. Azóta meg gyermekotthonban dolgozik mint pedagógus, a suar egye el az arcát. Meg állitolag töbsször is megszoptatták a csabáék, meg au ivettékkel

Kirándulás a barátomhoz. Végigbasztam a családjukat


Még fiatal iskolás voltam amikor az egyik osztálytársam meglesett amikor pisilni mentem.Mikor elővettem a fütyimet és elkezdtem pisilni odajött és előrenyúlt megfogta a farkam és bekapta. Én annyira meglepődtem,hogy nem tudtam abbahagyni a pisilés t és a száját telepisiltem. A barátom egyszerüen len

Petre - Kefélőgép: feleségem 1. nem szereti a bugyit és a kotont


Vagy harminc évvel ezelőtt találkoztam egy csinos 170 cm magas 95 mellbőségű csajjal akit m,ár az első randin meg tudtam baszni. Aranyos aránylag fiatalosan nézett ki ,üde fiatal arcú kedves simulékony ,csodás szájú és nyelvű csaj volt akit élvezettel lehetett simogatni.

A tánc közben