Transzvesztiták Világa

Bözske - névnapi buli férjem élvezteahogy baszták a két lyukam


Pár évvel ezelőtt egy novemberi napon meglátogattak a korábbi szeretőim,hogy felköszöntsenek és belocsolják az alsó két lyukamat. mindig élveztem amikor ketten jártak a pinámba vagy a seggembe és addig feszítették míg tele nem nyomták gecivel.Ilyenkor valamelyik feleség benyalt a szétkefélt lyukamba és kiszívta a teleengedett tartalmat. Ha éppen ketten basztak lent és a szám és a torkom is érezhette a hosszú faszt mindig behívtam a férjemet gyönyörködjön benne mit vesztett el amikor a baráti körének is felajánlott.Persze a felajánlást én erőszakoltam ki,de sikerült.A férjem szoktatott rá a meztelenkedésemre és nagyon sok diákkal való kefélésekre is sőt a baráti körökben mindenkire.Persze meglestem amikor a fiam zuhanyozott és nagyot maszturbáltam amikor kiverte a faszát vagy valamelyik barátjával kefélt, de vele sose feküdtem le,de az összes barátjával igen.

Néha ha a férjem a klinikán van és bent fekszik kimegyek meglátogatni lehetőleg az esti órákba és ilyenkor csak egy áttetsző otthonka van rajtam bugyi nélkül,mert volt már olyan csodás séta kifelé menet,hogy az erdőben többen is megkeféltek.Ennek mindig nagyon örültem. Kint aztán amikor leültem az ágya szélére mindig felcsúszott a ruhám és ilyenkor mindig alám nyúlva kezdte simogatni a combomat a férjem és nagyon örültem,hogy a szembe lévő ágyon fekvő vagy ülő társa beláthat a pinámba is.

Sokszor volt,hogy neki nem lehetett felkelnie az operációk miatt ezért mindig a szobatársak kísértek ki és az egyik padon a bozótosban megbasztak. Ha több napig nem kelhetett fel mindig kimentem és esténként nagyot keféltem a szobatársaikkal is, de volt ,hogy egy néger gyerek kifigyelte,hogy kefélek és amikor elváltam a szobatársaktól odajött megfogta a mellemet és a fülembe súgta,hogy ő is szeretne velem kefélni.Mondtam neki nem zavarja,hogy teli van a pinám mások gecijével.

Mire elhívtam magamhoz a lakásra és péntek lévén vasárnap éjfélig sokszor belém élvezett ás mindhárom lyukamat rendesen megbaszta.Ettől kezdve rendszeresen látogatott a néger srác és a vége felé egy év után becserkészte a testvérét is,mert az most jött ide tanulni és ő meg már befejezte a tanulmányát és csak egy év múlva jön vizsgázni. Attól kezdve rendszeresen ketten dugtak és mivel már a férjemnek azt sem engedtem meg,hogy megmossa hátamat úgy kiszívták a testem minden részét,hogy alig volt a nyakamon kívül olyan hely ahol ne szívták volna a véremet.

Volt olyan hétvége,hogy elmentünk sétálni a srácok meztelenre vetkőztettek és úgy sétáltunk,miközben másokkal is találkoztunk akiknek megengedtük,hogy összefogdostak,vagy megszopassanak.Annyira örültem neki hogy diplomás kurva lettem. Azóta is bárkivel lefekszem aki leszólít.

Napi szex történetlajkó - Egy -kétcsodálatos éjszaka tánc,bugyi nélkül dugás,szopás


Az elmúlt hónapban megint sokszor elvittem a feleségemet Bőzskét az éjszakába. Megmutattam neki a Jákob féle táncolást és éjszakai kalandját és mondtam neki én is szeretném,ha ilyet csinálna.Mondta reméli nem fogom megbánni,bár eddig is ha tehette mással ment el szórakozni és utána mindig s barátjáv

Leszbikusok egymás közt

Beküldő:bozgorii


Enikő vagyok és gyógypedagógusként dolgozom egy napköziben. Ma van utoljára egy munkatársnőm, Anett. Jövő héten megy ki Angliába dolgozni. Anett leszbikus, alacsony, átlagos testalkatú, nagy mellű, rövid fekete hajú lány.


Őszintén szólva mindig izgatott az, hogy egy lány elégí

bözsi - életem és a sex akkor érzem magam nőnek ha basznak


Én falun nőttem fel és egyedül mentem mindig moziba, mert így aki meg akarta fogdosni a melleimet vagy a puncimat nem volt aki rászóljon. A film alatt sokszor meg is keféltek bár én inkább ilyenkor mindig a bugyimba való nyúlkálást vagy a melleim fogdosását szerettem. Később amikor már férjhez mente