Transzvesztiták Világa

Bözske - névnapi buli férjem élvezteahogy baszták a két lyukam


Pár évvel ezelőtt egy novemberi napon meglátogattak a korábbi szeretőim,hogy felköszöntsenek és belocsolják az alsó két lyukamat. mindig élveztem amikor ketten jártak a pinámba vagy a seggembe és addig feszítették míg tele nem nyomták gecivel.Ilyenkor valamelyik feleség benyalt a szétkefélt lyukamba és kiszívta a teleengedett tartalmat. Ha éppen ketten basztak lent és a szám és a torkom is érezhette a hosszú faszt mindig behívtam a férjemet gyönyörködjön benne mit vesztett el amikor a baráti körének is felajánlott.Persze a felajánlást én erőszakoltam ki,de sikerült.A férjem szoktatott rá a meztelenkedésemre és nagyon sok diákkal való kefélésekre is sőt a baráti körökben mindenkire.Persze meglestem amikor a fiam zuhanyozott és nagyot maszturbáltam amikor kiverte a faszát vagy valamelyik barátjával kefélt, de vele sose feküdtem le,de az összes barátjával igen.

Néha ha a férjem a klinikán van és bent fekszik kimegyek meglátogatni lehetőleg az esti órákba és ilyenkor csak egy áttetsző otthonka van rajtam bugyi nélkül,mert volt már olyan csodás séta kifelé menet,hogy az erdőben többen is megkeféltek.Ennek mindig nagyon örültem. Kint aztán amikor leültem az ágya szélére mindig felcsúszott a ruhám és ilyenkor mindig alám nyúlva kezdte simogatni a combomat a férjem és nagyon örültem,hogy a szembe lévő ágyon fekvő vagy ülő társa beláthat a pinámba is.

Sokszor volt,hogy neki nem lehetett felkelnie az operációk miatt ezért mindig a szobatársak kísértek ki és az egyik padon a bozótosban megbasztak. Ha több napig nem kelhetett fel mindig kimentem és esténként nagyot keféltem a szobatársaikkal is, de volt ,hogy egy néger gyerek kifigyelte,hogy kefélek és amikor elváltam a szobatársaktól odajött megfogta a mellemet és a fülembe súgta,hogy ő is szeretne velem kefélni.Mondtam neki nem zavarja,hogy teli van a pinám mások gecijével.

Mire elhívtam magamhoz a lakásra és péntek lévén vasárnap éjfélig sokszor belém élvezett ás mindhárom lyukamat rendesen megbaszta.Ettől kezdve rendszeresen látogatott a néger srác és a vége felé egy év után becserkészte a testvérét is,mert az most jött ide tanulni és ő meg már befejezte a tanulmányát és csak egy év múlva jön vizsgázni. Attól kezdve rendszeresen ketten dugtak és mivel már a férjemnek azt sem engedtem meg,hogy megmossa hátamat úgy kiszívták a testem minden részét,hogy alig volt a nyakamon kívül olyan hely ahol ne szívták volna a véremet.

Volt olyan hétvége,hogy elmentünk sétálni a srácok meztelenre vetkőztettek és úgy sétáltunk,miközben másokkal is találkoztunk akiknek megengedtük,hogy összefogdostak,vagy megszopassanak.Annyira örültem neki hogy diplomás kurva lettem. Azóta is bárkivel lefekszem aki leszólít.

Napi szex történetKolett kurva

Beküldő:csempionszi csepring


Sziasztok!
Az egész egy szép tavaszi délutánon történt 2004 04. 07.-én...
Mentem egyik haveromhoz, aki egy panelházban lakik.
Már párnapja figyeltük hogy a házba egy új, olyan 27 év körüli nagyon bomba csaj költözött...akiről nem tudtunk semmit, még azt sem hogy van-e pasija...!

Nem fogd elhinni mi történt.Enzós Niki nénivel

Beküldő:Stella


A kutyás buli elkezdődött. Mindenki ott volt 10 kutya egy lakásban és a csajok. Ernő is ott volt, de nem akart beszállni a szexbe mert olyan dagadt volt, hogy szégyellte magát. Tanakodtak a csajok, hogy nyalatják ki magukat a kutyákkal. Majd Niki rájött ha túró rudit dug a picsájába, kieszi a kutya.

Józsa - feleségem megmutatása meztelenül az utcán


Még fiatal házas voltunk amikor rájöttem,hogy a feleségem felvette megint a leánykori szórakozását,miszerint felhasított miniruhába és a seggét alig takaró köpenybe járkál a kertben. Mondtam neki ki foglak vinni az utcára hátha elpttem dugnak meg.Erre közölte annyira nem vagyok kurva. erre bevittem